Verwacht


Deze films kun je binnenkort verwachten.

Verheug je vast op de aankomende films! Hieronder staat een kleine greep uit de films die je binnenkort bij ons kunt zien. Zodra de draaidag bekend is vind je ze hier terug. Vergeet ook niet onderaan te kijken. Daar hebben we een paar trailers voor je neergezet.

Gerlach
Smoke Sauna Sisterhood
The Holdovers
Perfect Days
Poor Things
The Zone of Interest
Monster
Donker Keent

Smoke Sauna Sisterhood

Een visueel verbluffende film over vrouwelijkheid en solidariteit met de helende kracht van een saunaritueel.

Diep in de Estse bossen staat een sauna waar vrouwen samenkomen om zich onder te dompelen in rituelen, waar ze nader tot elkaar komen, samen lachen en waar pijn wordt uitgezweet. De vrouwen delen herkenbare universele verhalen en ervaringen en tonen zo up close and personal het meest intieme samenkomen waar zweetdruppels, water en tranen versmelten. De bijzondere traditie van deze rooksauna staat op de Unesco culturele erfgoedlijst en Smoke Sauna Sisterhood won talloze prijzen op filmfestivals als Sundance en CPH:DOX.


The Holdovers

In The Holdovers, van de veelgeprezen regisseur Alexander Payne, moet een chagrijnige onderwijzer (Paul Giamatti) op een prestigieuze Amerikaanse school tijdens de kerstvakantie achterblijven op de campus om toezicht te houden op het handjevol leerlingen dat nergens anders heen kan. Tegen de verwachting in vormt hij een band met een van de leerlingen – een slimme onruststoker met problemen (debutant Dominic Sessa) – en het hoofd van de schoolkeuken (Da’Vine Joy Randolph) die onlangs haar zoon verloren heeft in Vietnam.