Tickets, reserveren en filmdinerbon


Reserveren
Reserveren van een plaats in de zaal kan tot maximaal drie uur voor een voorstelling. Klik hierop om te reserveren.

Vrije ticketverkoop
Vrije ticketverkoop is mogelijk vanaf een uur voor aanvang van elke voorstelling via de kassa in de film- en theaterzaal.

Filmprijzen
Regulier: € 10,50
Met een vijfrittenkaart: € 9,50 per film
Kind t/m 11 jaar: € 7,50
Kind 12 t/m 17 jaar: € 8,50

Nationale Bioscoopbon
Vanaf heden kun je ook met de Nationale bioscoopbon betalen voor een toegangskaart bij Filmcafé Grave! Je reserveert online zoals je gewend bent, nadat je op de knop 'Betalen' hebt geklikt kun je een keuze maken om met iDEAL te betalen of hiervoor de Nationale bioscoopbon te gebruiken. Aan de kassa van Filmcafé Grave is het momenteel nog niet mogelijk om met de Nationale Bioscoopbon te betalen.

Cadeaubon
Iemand verrassen? Met een cadeaubon is succes verzekerd en laat je jouw dierbare genieten van de meest prachtige films! Cadeaubonnen kun je alleen online kopen. Koop hier je cadeaubon.
Wil je een cadeaubon kopen voor een ander, dan kun je dit opgeven bij aankoop. Er wordt dan automatisch een account aangemaakt voor de ontvanger en de cadeaubon wordt toegevoegd aan dit (nieuwe) account. Die kan dan met zijn of haar e-mailadres inloggen (ontvangt dan een eigen inlogcode) en kan de cadeaubon gebruiken voor het reserveren van een plaats. Na aanschaf is de cadeaubon 1 jaar geldig.

5-Rittenkaarten
Voordelig naar de film? Koop hier jouw 5-rittenkaart voor 47,50 euro en bespaar 1 euro per film! Je kunt 5-rittenkaarten alleen online kopen. Bij het reserveren kun je aangeven dat je met een 5-rittenkaart betaalt. De 5-rittenkaart kun je uitsluitend gebruiken bij on-line reserveringen. Na aanschaf is de 5-rittenkaart 1 jaar geldig.

Film-dinerbon
Geniet van een heerlijk drie gangenmenu bij een van de aangesloten restaurants. Reserveer je plaats bij het restaurant en geef aan dat je met een film-dinerbon komt. Reserveer tevens je plaats bij Filmcafe Grave. Jouw ticket met QR-code laat je scannen (geprint of vanaf jouw telefoon) bij het restaurant en de ingang van het theater. Koop hier je ticket voor 47,50 euro. Je kunt film-dinerbonnen alleen online kopen. Bij het reserveren kun je aangeven dat je een film-dinerbon hebt.
Na aanschaf is de film-dinerbon 1 jaar geldig.

Kan ik mijn ticket annuleren?
Nee. Online aankopen zijn definitief zodra de betaalopdracht is verstrekt. Je profiteert onmiddellijk van de gereserveerde plaats, dus bedenktijd is niet van toepassing. De kaart kan soms niet meer verkocht worden. Daarom nemen we ook bij overmacht geen kaarten terug. Alleen als een evenement niet doorgaat als aangekondigd kan een vervangend evenement of terugbetaling worden aangeboden.

Jouw ticket is wel overdraagbaar zodat je daar een ander een plezier mee kunt doen.


Aangesloten restaurants


Restaurant Colori
Maasstraat 22, Grave
0486 474530
Wo, Do, Vr, Za, Zo
info@restaurantcolori.nl
https://www.restaurantcolori.nl

Skål Diner and Drinks
Maasstraat 16, Grave
0486 745 414
Wo, Do, Vr, Za, Zo
info@skalgrave.nl
https://skalgrave.nl


Eetcafé De Maaspoort
Maasstraat 20, Grave
0486 475 618
Ma, Di, Do, Vr, Za, Zo
info@maaspoort-grave.nl
https://www.maaspoort-grave.nl

Het Grote Broertje, lunch, diner, borrel
Markt 8, Grave
0486 745 415
Di, Wo, Do, Vr, Za, Zo
info@hetgrotebroertje.nl
https://hetgrotebroertje.nl

Brasserie De Gouden Leeuw
Markt 16, Grave
0486 472 084
Ma, Wo, Do, Vr, Za, Zo
info@brasseriedegoudenleeuw.nl
https://brasseriedegoudenleeuw.nl

Chinees-Indisch Restaurant Mai Li
Hoofschestraat 11, Grave
0486 476 175
Di, Wo, Do, Vr, Za, Zo
info@restaurantmaili.nl
https://www.restaurantmaili.nl

Poort van Cleve eten en drinken
Hamstraat 1, Grave
0486 432 652
Vr, Za, Zo, Ma
info@poortvancleve.nl
https://www.poortvancleve.nl


Betalingen uitsluitend per pin
In Filmcafé Grave kan, zowel voor ticketverkoop als voor betalingen in de horecafaciliteit, uitsluitend worden afgerekend met pin. Vanwege veiligheidsoverwegingen is er geen contant geld in omloop. Wij accepteren geen contante betalingen.